Om mureren

Om Murerfirmaet Morten Bay

ERFARING

Murerfirmaet Morten Bay ApS er et énmandsfirma bestående af mig, Morten Bay. Firmaet er startet 1. januar 2018, efter mange års overvejelser. Og med 10 års erfaring i bagagen, er jeg nu klar til at stå på egne ben. 

Jeg er udlært i Randers anno 2008, og siden da har jeg forsøgt at skrabe så meget erfaring sammen som muligt. Jeg har set og oplevet mange forskellige måder at arbejde på i de forskellige firmaet jeg har arbejdet i. De har alle på hver sin måde givet mig den erfaring og inspiration med, som gør at jeg nu tør springe ud i det som selvstændig.

I de ti år der er gået siden min læretid, har eg har blandt andet arbejdet 4 måneder i Grønland, været et smut i Tanzania for at bygge en børnehave, samt arbejdet i forskellige små og mellemstore murervirksomheder. Jeg har her også haft fornøjelsen af at være murerformand i et større murerfirma i Randers.

 

ARBEJDSPROCESSEN

Jeg laver arbejdsopgaver indenfor alle murefagetskategorier, og nyder at komme ud til hr. og fru Jensen og give en hjælpende hånd. Jeg har arbejdet meget med spjældopgaver, og ser stor arbejdsglæde i at få alle opgaver - store som små - til at give det bedste resultat for kunderne. 

I mit arbejde går jeg højt op i at levere høj kvalitet til en god pris, at en aftale er en aftale og at der er rydeligt på pladsen.

 

PRIVAT

Jeg bor i Gjern med min kone Marie, og vores to børn, Sebastian og Sofie. Vi bor i et hus fra 60'erne som har gennemgået en stor renovation, som jeg selv har stået for. Udover at få hverdagen til at gå med familien, spiller jeg fodbold i Gjern.